Treatment Room in a Godalming Garden2018-07-24T13:52:17+00:00

Project Description

Treatment Room with WC and Storage

We were contacted by a lady that already had a quote form a competitor but had run into complications due to access to her property. Nordic Wood’s building method is a super versatile method where each plank can be brought in one by one. Our smaller vans also have a much easer time to get through small not easily accessible gardens. Anyway, client accepted our proposal and build was scheduled. She needed a treatment room for her counselling business as well as a WC and some where to store items. We drew up a Nordic Room that could facilitate all that with her Permitted Development Rights.

This is the floor plan agreed with the client. A treatment room, WC for clients and a storage room.

The client wanted nice operable windows to let in both air and light and opted for the upgrade to Panoramic doors.

Happy client!

Our client has given us some lovely feedback and we are proud of having such great carpenter teams.

“I just wanted to say how delighted I am with the studio. I also want to commend the outstanding workmanship and professionalism of Kris and Daryl. They have been such a pleasure to have on site, and it has all gone so smoothly and quickly! So impressed with your lovely company, from start to finish it has been a good experience!”

Verity, Surrey

The client chose a light toned scheme from our Smartpanel system to create a calming, nurturing atmosphere,